We “gel” your claim on plastic.

Η Εταιρεία με διακριτικό τίτλο “Gelplast“ ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Γελπασίδη στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς.

Η δραστηριότητα της είναι η παραγωγή και μεταποίηση προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας από πλαστικές  ύλες και απευθύνεται στον βιομηχανικό, στον αγροτικό αλλά και στον τομέα ευρείας κατανάλωσης. Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, καθώς και η εμπειρία των ετών, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει έχουν αναδείξει την εταιρεία σε μια από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας.

Ίδρυση εταιρείας Gelplast

Ίδρυση εταιρείας από τους αδελφούς Γελπασίδη στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς. Εγκατάσταση δυο γραμμών παραγωγής φυσητού φιλμ καθώς και δυο κοπτοκολλητικών μηχανών για την παραγωγή σακούλας διαφόρων χρήσεων (σούπερ μάρκετ, μαναβική, απορριμμάτων).

film-edafokalypsis

Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής

Εγκατάσταση μιας μεγαλύτερης γραμμής για την παραγωγή ρολών (φιλμ) και σακούλας για την συσκευασία των βιοτεχνιών και βιομηχανιών διαφόρων κλάδων.

Μεταφορά εγκαταστάσεων

Μετεγκατάσταση σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις ιδιόκτητης έκτασης 25.000τ.μ. συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 6.000τ.μ. οι οποίες περιλαμβάνουν εργοστάσιο, γραφεία, αποθήκες και όλους τους απαραίτητους χώρους για την σωστή λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης.

film-edafokalipsis

Νέα γραμμή παραγωγής

Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής και εισαγωγή κοπτοκολλητικού μηχανήματος για προϊόντα αγροτικής και βιομηχανικής χρήσης, φιλμ θερμοκηπίου, θερμοσυρρικνούμενου φιλμ παλετοσακούλας, φιλμ κάλυψης παλέτας, παλετοσακούλας.

Νέα γραμμή παραγωγής

Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής για προϊόντα αγροτικής και βιομηχανικής χρήσης, εισαγωγή φιλμ εδαφοκάλυψης, φιλμ χαμηλού τούνελ, φιλμ θερμοσυρρίκνωσης.

film-thermokipiou
gelplast

Επέκταση εγκαταστάσεων

Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων για αποθηκευτικό χώρο ετοίμων προϊόντων καθώς και πρώτων υλών εμβαδού 2000τ.μ.

Αντικατάσταση γραμμής

Αντικατάσταση παλαιότερης γραμμής με μια υπερσύγχρονη για προϊόντα βιομηχανικής χρήσης, εισαγωγή φιλμ λαναρίσματος καθώς και συρρικνούμενου φιλμ παλετοσακούλας.

Print
whole-packaging-solutions

Αντικατάσταση γραμμής

Αντικατάσταση παλαιότερης γραμμής με μια υπερσύχρονη για προϊόντα βιομηχανικής και ευρείας εφαρμογής, εισαγωγή ρολό (φιλμ) και σακούλας για την συσκευασία τροφίμων, χαρτικών, περιοδικών κ.α.

Εγκατάσταση νέας γραμμής

Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής για την εκτύπωση του φιλμ καθώς και ρολοκοπτικής μηχανής για την κοπή των ρολών σε μικρότερα πλάτη.

shrink-film
gelplast

Επέκταση

Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων για αποθηκευτικό χώρο έτοιμων προϊόντων καθώς και πρώτων υλών εμβαδού 2000 τμ.

Αντικατάσταση γραμμής

Αντικατάσταση παλαιότερης γραμμής με μια υπερσύγχρονη για προϊόντα βιομηχανικής χρήσης: φιλμ λαναρίσματος καθώς και συρρικνούμενου φιλμ παλετοσακούλας (stretch hood).

flexo-printing

Βιωσιμότητα

Προς όφελος της φύσης

sustainability

Η Gelplast είχε πάντα ως στόχο την αύξηση της βιωσιμότητας της υιοθετώντας ανάλογες τακτικές και βιώσιμες λύσεις σε όλα τα συστήματα και τις διαδικασίες της, κατανοώντας τη σημασία της για την ανάπτυξή της εταιρείας στο μέλλον.

Μετά από χρόνια μελέτη, έχουμε εξετάσει διάφορες εναλλακτικές της εφαρμογής βιωσιμότητας στην εταιρεία. Η χρήση μηχανών υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ακρίβειας για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, έχει ως αποτέλεσμα μείωση των αποβλήτων, μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και Παραγωγής προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας. Επιπλέον, η έρευνα και οι εφαρμογές που υλοποιούμε έχουν ήδη επιφέρει μείωση συγκέντρωσης προϊόντων, βελτίωση της συμβατότητας με το περιβάλλον και περιορισμό της υποβάθμισης των πρώτων υλών στις διαδικασίες μετατροπής, διευρύνοντας τον κύκλο ζωής τους. Αυτές οι προσπάθειες συμβάλλουν τόσο στην οικονομική όσο και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα των προϊόντων και των διαδικασιών.

Η εφαρμογή των διεθνών προτύπων και διαδικασιών, όπως οι γενικές απαιτήσεις ISO, στα συστήματα Gelplast, παράλληλα με την ειλικρινή αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας αποδίδει στην διατήρηση χρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας μας και των τοπικών και διεθνών πελατών μας. Αυτό, με τη σειρά του, μας επέτρεψε να συμβάλουμε στην κοινωνία, παρέχοντας άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στην τοπική κοινότητα, με έμπρακτη συμβολή και στην κοινωνική βιωσιμότητα.

Προσπαθούμε να μειώνουμε συνεχώς τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εταιρείας μας και των προϊόντων μας. Με την πάροδο του χρόνου και την προσπάθεια, ελαχιστοποιήσαμε τα απόβλητά μας και συμμετείχαμε με επιτυχία σε προγράμματα ανακύκλωσης και μεταβιομηχανικές πρωτοβουλίες αξιοποίησης.

Έρευνα και ανάπτυξη

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι ότι διατηρούμε στενή και συνεχή επαφή με τους προμηθευτές μας, ώστε να γνωρίζουμε την εξέλιξη  στην τεχνολογία των πρώτων υλών μας. Έτσι είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε την ποιότητά των προϊόντων μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας στο έπακρο.

Επιπλέον, παρακολουθούμε τις ευρωπαϊκές τάσεις όσον αφορά την αγορά μηχανημάτων, ώστε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών μας. Ήδη από το ξεκίνημά μας αλλά και μέχρι το πλάνο επέκτασης, υιοθετήσαμε τελευταία τεχνολογίας εξοπλισμό που φέρει την υπογραφή και την εγγύηση της γερμανικής βιομηχανίας.

Συνδυάζοντας όλους αυτούς τους παράγοντες, επιτύχαμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες -πρωτοπόρους στον τομέα τους- τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς σήμερα παράγουμε μέχρι και 13.000 τόνους υλικών συσκευασίας ετησίως, τα οποία πωλούνται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

gelplast

We “GEL” your claim on plastic